امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 41700 |
تاریخ انتشار : ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲ | ارسال توسط : |
57 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:نزدیک به ۳۰۰ سکه نقره‌ای با قدمت بیش از یک هزار سال در نزدیکی یک قلعه باستانی وایکینگ‌ها در شمال غربی دانمارک کشف شد.این گنج کمیاب را یک دختربچه پائیز گذشته کشف کرد اما موزه ژوتلند شمالی در دانمارک این خبر را روز پنجشنبه اعلام کرد. کریستیان نورباخ، مدیر این موزه کشف این گنجینه […]

گروه فرهنگی:نزدیک به ۳۰۰ سکه نقره‌ای با قدمت بیش از یک هزار سال در نزدیکی یک قلعه باستانی وایکینگ‌ها در شمال غربی دانمارک کشف شد.این گنج کمیاب را یک دختربچه پائیز گذشته کشف کرد اما موزه ژوتلند شمالی در دانمارک این خبر را روز پنجشنبه اعلام کرد. کریستیان نورباخ، مدیر این موزه کشف این گنجینه از سکه‌های نقره‌ای در دو محل نزدیک به یکدیگر را «بسیار نادر» دانست.
 

به گزارش یورونیوز، این سکه‌ها که قدمت آنها به دهه ۹۸۰ میلادی بر می‌گردد در حدود هشت کیلومتری قلعه فیرکت در نزدیکی شهر کوچک هوبرو کشف شدند.در کنار این سکه‌ها قسمت‌هایی از یک جواهر اسکاتلندی یا ایرلندی و سکه‌هایی عربی و آلمانی نیز پیدا شده است. به گفته مدیر موزه ژوتلند شمالی سکه‌های کشف شده هم دوره با زمان ساخت قلعه فیرکت در دوران هارالد بلاتند، پادشاه پیشین دانمارک است.

هارالد بلاتند که در سال ۹۸۵ میلادی چشم از جهان فروبست یکی از آخرین وایکینگ‌هایی بود که بر دانمارک حکمرانی کرد.کریستیان نورباخ بر این باور است که گنجینه کشف شده جنبه‌های جدیدی از تاریخ حیات وایکینگ‌ها را برملا خواهد کرد. سکه‌هایی که در ابتدای دوره حکمرانی هارالد بلاتند ضرب شده بود نشان صلیب نداشتند. باستان‌شناسان بر این باور هستند که او با ضرب سکه‌هایی با نشان صلیب تلاش می‌کرد تا برنامه خود برای گسترش مسیحیت در دانمارک را پیش ببرد.

وایکینگ‌ها بر این باور بودند که با دفن گنجینه‌های خود می‌توانند پس از مرگ صاحب آنها شوند.قرار است گنج کشف شده از ماه ژوئیه در موزه تاریخی آلبور در شمال دانمارک به نمایش گذاشته شود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top