امروز: جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 18 شوال 1445 | 2024-04-26
کد خبر: 23072 |
تاریخ انتشار : ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۹ | ارسال توسط : |
451 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شستا زیرمجموعه تامین اجتماعی است و باید با مدیرعامل تامین اجتماعی کار کند و نه وزیر گفت: البته نظارتم را تا پایینترین سطوح سازمانی خواهم داشت، اما شستا باید از مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی دستور بگیرد.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، حجت عبدالملکی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، درباره اولین قدم در ارتقای رفاه مردم اظهار کرد: اگر فرایندها اصلاح شود و نظام های مدیریتی تغییر کند مشکل منابع نداریم و اتفاقات خوبی می افتد.

وی افزود: دکتر موسوی که امروز منصوب شد اهل تحول و آشنا با حوزه رفاه و تامین اجتماعی است و فکر می‌کنم در ماه‌های آینده مردم تغییرات را احساس کنند.

وزیر رفاه با اشاره به اینکه قائل به سلسله مراتب هستیم گفت: شستا زیرمجموعه تامین اجتماعی است و باید با مدیرعامل تامین اجتماعی کار کند و نه وزیر. البته نظارتم را تا پایینترین سطوح سازمانی خواهم داشت، اما شستا باید از مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی دستور بگیرد. متاسفانه سال ها این مسئله را داشته ایم که تامین اجتماعی و شستا همدیگر را به رسمیت نمی شناختند و گویی هر کدام جداگانه زیرمجموعه وزیر بودند که یک چالش مدیریتی ایجاد می‌کرد.

عبدالملکی تاکید کرد که روی انتصابات بسیار حساسیت داریم و قواعد و اصول باید رعایت شود. 

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، میرهاشم موسوی، مدیرعامل جدید سازمان تامین اجتماعی نیز درباره نخستین اولویت های کاری اش گفت: تامین اجتماعی سازمانی پیچیده است و چالش های متنوعی دارد و می طلبد همفکری خوبی با مجموعه داخل سازمان انجام دهیم. 

وی افزود: اولویت کنونی این است که حقوق بازنشستگان، مستمری بگیران و کارمندان را سروقت بدهیم. با توجه به شرایطی که هست، چالش هایی وجود دارد.

موسوی با بیان اینکه بحث درمان هم مهم است گفت: در شرایط کرونا یکی از دغدغه های اصلی این است که از ناحیه تامین اجتماعی چیزی به رنج ها اضافه نکنیم. درمان جزو اولویت هایم خواهد بود، زیرا یکی از اولویت های کشور در دوران کرونا هم درمان است. 

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره مقررات زدایی اظهار کرد: کاهش فرایندها و شرایطی که تسهیلگری را در ارائه خدمات فراهم کند، جزو اولویت ها و از جمله رویکردهای تحولی خواهد بود. بخشی از این اقدامات در قالب تفویض اختیارات به استان ها انجام می شود.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top