حجت الله الماسی در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، درباره سنجش سلامت نوآموزان گفت: امسال سنجش نوآموزان رویکردی متفاوت نسبت به سالهای گذشته داشت به طوری که سنجشی که هرساله در تیرماه انجام میشد از آذرماه انجام شد تا فرصت لازم برای توانبخشی و آموزش نوآموزان وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه امسال بعد از پایان سنجش سلامت، کار توانبخشی با حضور مربیان متخصص و آموزش یک نفر فرد موثر در خانواده به صورت تکمیلی برای دانشآموزان دارای محدودیت انجام می شود افزود: آخرین فرصت انجام سنجش سلامت پایان اردیبهشت ماه اعلام شده و بعد از آن در خردادماه کار توانبخشی دانش آموزان و انجام مداخلات صورت میگیرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی با اشاره به اینکه از حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نوآموز پایه اول ابتدایی که امسال پیش بینی می شود به کلاس اول بروند حدود ۹۷۰ هزار نفر کار نوبت گیری یا سنجش را انجام دادهاند ادامه داد: تقاضا داریم خانوادهها این زمان را به عقب نیندازند و با وارد شدن به سامانه آموزشوپرورش به آدرس my.medu.ir و انجام فرایند ساده نوبت گیری، در تاریخ مشخص شده به مراکز سنجش جسمانی و آمادگیهای تحصیلی دانش آموزان مراجعه کنند.
الماسی با بیان اینکه آمار سنجش سلامت متناسب با تعداد دانش آموزان متقاضی پایه اول است اظهارکرد: سنجش برای نوآموزان پایه اول اجباری است اما خانوادهها می توانند برای سنجش فرزندان پیش دبستانی ۴ و ۵ ساله خود نیز اقدام کنند؛ علت آن است کودکانی که دارای بیماریها، نارساییها و اختلالات جسمی هستند، طلایی ترین دوران درمان و جبران برای آنها سنین یاد شده به حساب می آید.
وی تعداد پایگاههای ثابت سنجش را ۶۸ پایگاه در شهر تهران و تعداد پایگاههای ثابت سنجش و توانبخشی را ۱۲ پایگاه اعلام کرد و گفت: مدارک لازم برای حضور در مراکز در سایت درج شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی با اشاره به اینکه سالهای قبل در پایگاهها از نیروهای آزاد استفاده میشد افزود: اکنون نیروهای متخصص مدیر مرکز، معاون مرکز، ۳ تا ۵ آموزگار استثنایی، یک نفر گفتار درمانگر، یک نفر کار درمانگر و یک نفر مشاور در این پایگاهها حضور دارند.
الماسی به جذب ۱۰۰۰ نفری نیروهای متخصص گفتار درمانگر و کار درمانگر اشاره کرد که ۵۰۰ نفر از آنها جذب شده و بقیه در مرحله تکمیل ظرفیت هستند.
وی انجام سنجش عشایر را از طریق پایگاههای سیار اعلام کرد که با مراجعه به مناطق عشایری و روستایی کار سنجش نوآموزان عشایر را انجام میدهند.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.