امروز: شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 18 ربيع أول 1446 | 2024-09-21
کد خبر: 32209 |
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱ | ارسال توسط : |
160 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

نحوه برگزاری لیگ بیست و یکم و بی‌مسئولیتی سازمان لیگ در قبال این رقابت‌ها، زنگ خطری برای تیم‌ملی و باشگاه‌هاست که نگران برنامه‌ریزی فصل آینده لیگ برتر باشند؛ فصلی که در میانه آن، جام جهانی ۲۰۲۲ برگزار می‌شود.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، بیست و یکمین دوره لیگ برتر فوتبال، شاید عجیب‌ترین دوره این رقابت‌ها بوده که تاکنون برگزار شده است. این رقابت‌ها حواشی زیادی داشت که هم فدراسیون و هم سازمان لیگ فوتبال در ایجاد آن، پای ثابت بودند. با این حال شاید نیمه کاره تمام کردن لیگ برتر، مهم‌ترین حاشیه این رقابت‌ها بود که تعویق عجیب در شروع مسابقات، بی‌فلسفه بودن برگزاری بدون تماشاگر بازی‌ها و حتی حماسه آفرینی فدراسیون و سازمان لیگ در پرونده بازیکن گابنی را هم تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

لغو دو دیدار نساجی – تراکتور و صنعت نفت – هوادار منجر به نیمه‌ تمام ماندن لیگ برتر شده است. سهیل مهدی، مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال در توضیح دو بازی برگزار نشده لیگ برتر مانند همیشه سعی کرد که کمترین مسئولیت را قبول کند؛ انگار نه انگار که مسئولیت برگزاری لیگ برتر برعهده او و کمیته متبوعش است. مهدی در صحبت‌هایش عنوان کرد که پرونده این دو دیدار را به کمیته انضباطی ارجاع داده، در نتیجه دیگر سازمان لیگ مسئولیتی در قبال تصمیم‌گیری راجع به بازی‌های برگزار نشده، ندارد.

سازمان لیگ در قبال دیدارهای نساجی – تراکتور و صنعت نفت – هوادار در حالی شانه خالی کرده که مسئولیت برگزاری لیگ برتر برعهده این سازمان است. علاوه بر این، دو دیدار لغو شده در شرایط ویژه‌ای برگزار نشد؛ شرایطی که سازمان لیگ هیچ کمک و تلاشی برای برطرف کردن آن انجام نداد و به جای آن، گوشه‌ای به عنوان ناظر نشست تا آخر ماجرا، پرونده را بدون دردسر به کمیته انضباطی ارجاع بدهد.

لیگ نیمه تمام، دستاوردی بود که سازمان لیگ فوتبال در فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به دست آورد؛ دستاوردی که باید به عنوان یک زنگ خطر برای فصل آینده در نظر گرفت. جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در نیم فصل لیگ بیست و دوم برگزار خواهد شد.

این روزها بازار یک بازی گروهی به نام “مافیا” در ایران داغ است؛ بازی‌ای که در آن دو گروه تحت عنوان “مافیا” و “شهروند” باید با هم رقابت کنند. در این بازی به شهروندی که اشتباه بازی کند و با رفتارش باعث باخت گروه شهروندها شود، اصطلاحا “شهروند تبر” گفته می‌شود که یعنی با تبر به ریشه شهر می‌زند! با توجه به عملکرد سازمان لیگ در لیگ بیست و یکم، باید نگران برنامه‌ریزی لیگ بود چرا که با این فرمان، احتمالا سازمان لیگ در فصل آینده نه تنها کمکی به تیم‌ملی نمی‌کند بلکه مانند یک شهروند تبر، با برنامه‌هایش به تیم‌ملی در راه جام جهانی لطمه می‌زند.

با این تفاصیل شاید بهتر باشد از همان ابتدا سازمان لیگ فوتبال مسئولیت برگزاری مسابقات فصل آینده را به کمیته انضباطی واگذار کند تا دیگر زحمت ارجاع پرونده دیدارهای لغو شده به این کمیته را هم نکشد.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top