امروز: پنجشنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 25 ذو القعدة 1446 | 2025-05-22
کد خبر: 55383 |
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲ | ارسال توسط : |
33 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

احمد دنیامالی در واکنش به حذف حسین رسولی از اردوی تیم ملی دوومیدانی گفت: وقتی گریه ورزشکار را دیدم، خودم گریه کردم. این موضوعات در جامعه ورزش نباید به وجود بیاید اما وقتی هم به وجود آمد نباید به عنوان یک حاشیه قلمداد شود. حتما رسیدگی می‌کنیم.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، احمد دنیامالی در مورد تعلیق حسین رسولی قهرمان پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی و حذف او از اردوی تیم ملی دوومیدانی گفت: این ورزشکاران عزیزان و بچه‌های ما هستند. من وقتی گریه ورزشکار را دیدم، خودم گریه کردم. این موضوعات در جامعه ورزش نباید به وجود بیاید اما وقتی هم به وجود آمد نباید به عنوان یک حاشیه قلمداد شود. حتما رسیدگی می‌کنیم. رئیس فدراسیونی هم در دوومیدانی داریم که قهرمان المپیک بوده و سالیان سال برای کشور افتخارآفرینی کرده است. ما قدر تک تک این بچه‌ها را می‌دانیم، آنها باعث عزتمندی ما می‌شوند و تلاش‌شان موفقیت در میادین بین‌المللی است.

او با بیان اینکه تمکین به قوانین یکی از اصول وزارتخانه است، تاکید کرد: قانون را در مورد همه اجرا می‌کنیم و هر کسی که به شرایط بازنشستگی برسد، جایی که قانون اجازه استفاده از ظرفیت آن فرد را به ما می‌دهد حتما استفاده می‌کنیم و جایی هم که اجازه ندهد تبعیضی قائل نیستیم.  

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top