به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، یک گروه متشکل از باستانشناسان بینالمللی اعلام کردند که قدیمیترین داستان مصور شناختهشده در جهان، در حقیقت غارنگارهای است که تقریباً ۶۰۰۰ سال قدیمیتر از غارنگارهای است که پیشتر به عنوان قدیمیترین غارنگاره محسوب میشد و در فاصله ۱۰ کیلومتری همان جزیره در اندونزی قرار دارد.
«گاردین» بر اساس مقالهای که توسط محققان دانشگاه «گریفیث» و آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی در مجله «نیچر» نوشته شده است، این گمان را مطرح کرد که این نقاشیها، که اکنون به عنوان قدیمیترین غارنگارههای جهان محسوب میشوند و در غار «Leang Karampuang» واقع در شرق جزیره «سولاوسی» کشف شدهاند، دستکم ۵۱هزار و ۲۰۰ سال قدمت داشته باشند.
نمونهبرداری از این غار در سال ۲۰۱۷ انجام شده بود، اما روند تاریخگذاری تا سال جاری میلادی آغاز نشده بود.
پیشتر تصویری از یک گراز در ابعاد واقعی که گمان میرود دستکم ۴۵هزار و ۵۰۰ سال قدمت داشته باشد و در غار «Leang Tedongnge» کشیده شده است، به عنوان قدیمیترین غارنگاره جهان شناخته میشد.
نقاشیهایی که اخیرا مورد بررسی قرار گرفتهاند سه موجود افسانهای به شکل نیمهانسان و نیمه حیوان و یک گراز وحشی را به تصویر کشیدهاند.
محققان از روش تاریخگذاری اورانیوم برای تاریخگذاری لایههای کربنات کلسیم که در لایههای سطحی ایجاد شده بود، استفاده کردند.
محققان گفتند این روش با اطمینان از اینکه مواد جدیدتر و قدیمیتر با هم مخلوط نمیشوند، امکان تاریخگذاری دقیقتر لایهها را فراهم میکند.
محققان همچنین قدمت غارنگارههای یک غار مجاور به نام «Leang Bulu’ Sipong ۴ » را که زمانی تصور میشد محل قدیمیترین غارنگارههای جهان باشد، شناسایی کردند. آنها دریافتند نقاشیهایی که زمانی تصور میشد حداقل ۴۴هزار سال قدمت داشته باشد، در حقیقت دستکم ۴۸هزار سال قدمت دارند.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.