احمد احمدیصدر در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، درباره اقدامات قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران برای ساماندهی کودکان کار، اظهار کرد: کودکانی که بر سرچهارراهها کار میکنند اجیرشدگانی هستند که یا از طرف خانوادههایشان و یا از سوی افرادی دیگر مجبور به کار شدهاند.
وی با اشاره به اینکه طرحهای ضربتی برای ساماندهی کودکان کار تاکنون جوابگو نبوده و شهرداری تهران با طرحهای ساماندهی این چنینی مخالف است، ادامه داد: سازمان بهزیستی ۳۲ بار چنین طرحهایی را برگزار کرده است، اما تاکنون موفق بوده است؟ آیا ما دیگر در سطح شهر و سر چهارراهها کودکان کار را نمیبینیم؟ پس چنین طرحهای ضربتی و ساماندهی پاسخگو نخواهد بود.
احمدیصدر بیان کرد: کودکان بر سرچهارراهها کار میکنند به دلیل اینکه درآمد خوبی عاید آنها میشود اگر بخواهیم درباره میزان درآمد روزانه این کودکان بگوییم، کف درآمد این کودکان در یک روز بین ۴۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان در روز است. بعضی از سرشبکهها که این کودکان برایشان کار میکنند، بین ۵ تا ۸ کودک را اجیر کرده اند.
رئیس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران اضافه کرد: کف درآمدی این اکیپها، باند مافیایی و یا خانوادهها ماهانه حدود ۱۰۰ میلیون تومان است، پس نمیتوان اینطور تصمیم گرفت که این کودکان و خانوادهها تحت پوشش دستگاههای حمایتی، قرار گیرند، چراکه کدام دستگاه حمایتی میتواند درآمدهایی که این گروهها به دست میآورند را جبران کند.
وی با تاکید بر اینکه در گام اول باید تمام سرشبکههایی که این کودکان را صبحها بر سر چهارراههای مشخص پخش میکنند دستگیر کنیم، گفت: دستگیری این سرشبکهها کار سختی نیست فقط کافی است ۶ صبح ماموران انتظامی برسر چهارراهها حضور داشته باشند و خودرویی که کودکان را پیاده میکند، توقیف و راننده را دستگیر کنند. اگر خبر این اقدام در بین تمام اکیپهای این چنینی بپیچد، دیگر جرأت ندارند کودکان را بر سرچهارراه بیاورند.
احمدیصدر افزود: سازمان رفاه یکبار در چهارراههایی که کودکان حضور دارند اعلامیه پخش کرد که اقدام شما طبق قانون، تکدیگری محسوب میشود و بین ۶ ماه تا یکسال زندانی خواهید داشت که پس از این کار تا چند روز به چهارراههای مربوطه سر زدیم هیچ کودکی حضور نداشت. ما توقع داریم هیچ برخوردی نکنیم، تذکر هم ندهیم اما این کودکان و سرشبکههایشان جمع شوند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در اقدام دیگر باید جلوی ورود اتباع به کشور گرفته شود تعداد زیادی اتباع وارد کشور میشود و هیچ کنترلی بر آن نداریم که باید بر این امر نظارت و کنترل جدی داشته باشیم چراکه بخش عمده کودکان کار را اتباع تشکیل میدهند.
وی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در حوزه کودکان کار، گفت: درحال حاضر در قرارگاه اجتماعی طرح استعدادیابی و توانمندسازی کودکان کار آماده و طراحی شده و به صورت جدی این موضوع را دنبال میکنیم، اعتقاد ما استعدادیابی و توانمندسازی کودکان است.
احمدیصدر با بیان اینکه طرح استعدادیابی و توانمندسازی کودکان کار در قرارگاه اجتماعی تصویب شده و به زودی اجرا خواهد شد، ادامه داد: این طرح، نگاه صددرصد حمایتی از کودکان کار دارد. علاوه بر این مراکز شهرداری برای کودکان کار تبدیل به پویا شهر شده است. پویا شهر، یعنی محل شادی. در مراکز پویاشهر استعدادیابی خواهیم کرد بعد از آن هرکدام در هر زمینهای که استعداد داشتند به مدارس ویژه خواهیم فرستاد.
رئیس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: پیش از این، مدارس «پرتو» را برای کودکان کار درنظر گرفته بودیم که این مدارس تنها کمک میکرد این کودکان از تحصیل بازنمانند اما در «پویاشهر» تنها ملاک تحصیل کودکان نیست و به دنبال استعدادیابی کودکان نیز هستیم.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.