امروز: سه شنبه, ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 شوال 1445 | 2024-04-16
کد خبر: 2853 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴ | ارسال توسط : |
797 بازدید
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

۳۲ عضو کنگره آمریکا در نامه‌ای خواستار تعلیق تحریم‌های اعمالی ایالات متحده علیه ایران شدند. به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، وبگاه هافینگ‌تون پست در خبری اختصاصی نوشت که بیش از ۳۰ قانون‌گذار آمریکایی در نامه‌ای به مقامات ارشد دولت آمریکا خواستار لغو تحریم‌های آمریکا شدند و ادعا کردند که این تحریم‌ها مانع مقابله ایران با شیوع گسترده […]

۳۲ عضو کنگره آمریکا در نامه‌ای خواستار تعلیق تحریم‌های اعمالی ایالات متحده علیه ایران شدند.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، وبگاه هافینگ‌تون پست در خبری اختصاصی نوشت که بیش از ۳۰ قانون‌گذار آمریکایی در نامه‌ای به مقامات ارشد دولت آمریکا خواستار لغو تحریم‌های آمریکا شدند و ادعا کردند که این تحریم‌ها مانع مقابله ایران با شیوع گسترده ویروس کرونا می‌شود.

این نامه نامه کنگره که پیش از انتشار عمومی به رصد وبگاه هافینگتون رسیده است خطاب به مایک پمپئو، وزیر امور خارجه و استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوشته است.

از امضاکنندگان اصلی این نامه می‌توان به الکساندریا کورتز، ایلهان عمر، باربارا لی، برنی سندرز، الیزابت وارن و اد مارکی اشاره کرد.

در این نامه آمده است: این‌که بگذاریم این بحران در ایران سهمگین‌تر شود ممکن است آسیبی جدی را نه تنها به ملت ایران بلکه به ملت آمریکا و تمام مردم جهان وارد کند.

در این نامه همچنین آورده‌اند که جورج بوش در زمان زلزله بم در سال ۲۰۰۳ تحریم‌ها را کاهش داده و به ایران کمک‌رسانی کرده است.

در ادامه این نامه آمده است: اختلافات گسترده ما به دولت ایران و دیگران نباید سد راه اقداماتی شود که می‌تواند به طور کلی به مردم بی‌گناه در این همه‌گیری کمک کند.

در این نامه همچنین ذکر شده تحریم‌هایی که بخش‌های بزرگی از اقتصاد ایران از جمله صنایع مدنی، بخش‌های بانکی و صادرات نفتی جمهوری اسلامی را شامل می‌شوند باید تا زمانی که مختصصان سازمان بهداشت جهانی عبور از این بحران را تایید نکرده‌اند، برداشته شود.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، برنی سندرز نیز در توییتی خطاب به پمپئو و منوچین خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد.

هم‌چنین وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاری که در خصوص تغییر مواضع آمریکا در سیاست‌هایش نسبت به ایران می‌پرسید پاسخ داده بود که ” سیاست‌ها قابل تجدید نظرند”.
انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top