امروز: پنجشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 19 رمضان 1445 | 2024-03-28
کد خبر: 15261 |
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰ | ارسال توسط : |
217 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

یک فعال تعاونی با بیان اینکه بیشتر واحدهای تولیدی تنها با ۲۰ درصد ظرفیت کار می کنند، نرخ بالای سود تسهیلات بانکی و قوانین دست و پاگیر را از عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی دانست.

علیرضا مرادی در گفت وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، اظهار کرد: در حالی که در کشورهای دیگر برای رونق تولید تسهیلات ویژه‌ای در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد و نقدینگی آنها با کمترین هزینه تأمین می شود ولی متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان داخلی با مشکلات عدیده مواجهند و نرخ بالای سود تسهیلات بانکی و قوانین دست و پاگیر بلای جان آنها شده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی در حال رکود و تعطیلی هستند و با وجود مشکلات بسیار توان ادامه فعالیت ندارند، گفت: در حال حاضر واحدهای تولیدی تنها با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند این در حالی است که ۵۰ درصد از کل تعاونی های کشور را تعاونی های تولیدی تشکیل می دهند که نیمی از آنها در تهران فعالیت دارند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدی با طرح این پرسش که تولیدکنندگان با نرخ سود تسهیلات ۲۸ درصدی و مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصدی و هزینه های اداری چگونه می توانند ادامه فعالیت دهند؟ گفت: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده و قطعاً ایشان بر اساس شرایط خاص اقتصاد کشور، بحث جهش تولید و تأکید بر هدایت ظرفیت‌های پوششی، خدماتی و سرمایه ای را به سمت تولید متذکر شده اند؛ لذا معتقدم ظرفیت بالای تولید باید مورد توجه قرار گیرد و جلب و جذب مشارکت عامه مردم در فعالیتهای اقتصادی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی راهگشای مشکلات موجود کشور باشد.

مرادی تعاونی ها را اهرمی مناسب برای رشد و توسعه اقتصادی دانست و تاکید کرد: تعاونی ها مطابق اصل ۴۳ قانون اساسی به عنوان رکن دوم اقتصاد کشور شناخته می شوند و در افزایش تولید، بهبود وضع معیشت و ارتقای سطح درآمد اثرگذارند.

به گفته وی بخش تعاون به دلیل ظرفیتها و توانمندیهای بالای خود نقش موثری در ایجاد اشتغال پایدار، خلق فرصتهای شغلی جدید و کاهش بیکاری دارد.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top