امروز: پنجشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 19 رمضان 1445 | 2024-03-28
کد خبر: 11015 |
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۷ | ارسال توسط : |
546 بازدید
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

وزیر خارجه عربستان ابراز امیدواری کرد توافقی حاصل شود که به اختلاف میان عربستان، امارات، بحرین و مصر از یک سو و قطر از سوی دیگر پایان دهد.

 به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر خارجه عربستان در کنفرانس مجازی که در موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن برگزار شد، گفت که امیدوار است اختلافی که عربستان، امارات، بحرین و مصر را در اواسط سال ۲۰۱۷ به قطع روابط سیاسی و تجاری و حمل و نقل با قطر سوق داد، به زودی برطرف شود.

وزیر خارجه عربستان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم راهی را برای حرکت در مسیر رفع نگرانی‌های امنیتی قانونی که ما را به اتخاذ تصمیمات گذشته سوق داد، ایجاد کنیم.

آل سعود در ادامه گفت: فکر می‌کنم راهی برای تحقق این امر وجود دارد و امیدواریم بتوانیم در آینده‌ نسبتاً نزدیکی به آن دست پیدا کنیم.

چهار کشور عربی یاد شده قطر را به حمایت از تروریسم متهم کردند، در مقابل دوحه این اتهام‌ها را تکذیب و تاکید کرد، هدف از این تحریم تضعیف حاکمیت قطر است.

همچنین فیصل بن فرحان آل سعود در بخش دیگری از صحبت‌های خود که به نظر می‌رسد به احتمال اندک به عادی‌سازی روابط ریاض با تل‌آویو در آینده نزدیک اشاره دارد، تاکید کرد که تلاش‌ها برای برقراری صلح در خاورمیانه باید بر بازگرداندن “اسرائیل” و فلسطینی‌ها به مذاکرات متمرکز باشد.

وزیر خارجه عربستان گفت: فکر می‌کنم در حال حاضر تمرکز باید بر بازگرداندن فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها به میز مذاکرات باشد. در نهایت، تنها چیزی که می‌تواند صلحی پایدار و آرامشی دائمی را ایجاد کند، توافق میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها است.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا پیشتر تاکید کرده بود، “عربستان یک نیروی تثبیت‌کننده در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود و آمریکا همراه با ریاض برای مقابله با فعالیت‌های ایران در منطقه متعهد است”.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top